Never Going Back

NEVER GOING BACK
Estrena a Catalunya i a l’Estat espanyol

Directora: Janette A. López ♀
Gènere cinematogràfic: Documental
País: Mèxic
Any: 2019
Durada: 65’

Quan Exploradora deixa Hondures, ho deixa tot enrere. Al bell mig de la nit, no té l’oportunitat de preguntar cap a on va, però no està espantada, el seu pare està sempre tenint cura d’ella. Aquesta família d’Hondures viatja fins a Mèxic, a la recerca d’un lloc segur. Un lloc on les seves dues filles puguin créixer sense que les seves vides estiguin a la corda fluixa. Aquest és un petit capítol del viatge de la família per a protegir la vida de les seves filles i la seva innocència.

 

Festival que programa la pel·lícula: TERRA GOLLUT film festival
A Filmin, del 22 d’octubre a l’1 de novembre

DIRECCIÓ ♀

Janette A. López


Janette Adilene López va néixer a Califòrnia i va créixer a Mèxic. Té 8 anys ’experiència com a muntadora i directora. Va treballar a Los Angeles i Mèxic DF per clients com Mundo Fox, Univision, TV Azteca i Netflix.


Filmografia

2018 – Never Going Back 65’- llargmetratge
2018 – Veggie, curtmetratge
2017 – El jardín de las amadas – curtmetratge
2015 – Cuba, la isla se mueve (Co-directora) -Documentari per TV
2014 – Foragido – curtmetratge
2012 – Hermelinda – Millor curt i Millor direccció al 48 Hour Film Fest
2011 – On Board C-1012 – curt documentari