TERRA GOLLUT Film Festival

Certamen de cinema compromès i fotoperiodisme per la transformació social.

 

Missió: Divulgar el cinema compromès i humanitari que no es veu en els mitjans de comunicació i plataformes habituals als llocs i col·lectius on no sol arribar, especialment a pobles petits i persones amb risc d’exclusió social. 

Fer conèixer arreu la comunitat dels Golluts de Ribes, coneguts com els nans de Ribes, que va ser marginada i discriminada fins a la seva desaparició per la seva aparença física.

 

Visió: Removem l’ànima de les persones, perquè creiem amb el poder individual de cadascú, sí que es pot canviar el món més proper. Aspirem ser l’espurna que engega el canvi personal.

 

Valors fundacionals: Tolerància, Conscienciació social, Valors mediambientals i de muntanya, Investigació periodística o històrica, Activisme en favor dels drets humans, Diversitat de cultures i/o que incideixin en la igualtat de gènere.

Proposta de valor: Cinema diferent, divers, amb missatges no convencionals. Dinamització i presentació de projeccions i activitats de debat i reflexió en espais singulars i socials.