Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona

El Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona és un certamen anual a competició, amb un programa que acull entre 100 pel·lícules o més. Des de fa 8 anys, el festival manté una de les programacions més extenses de cinema en drets humans del Món. El festival promou i difon cinema independent a nivell internacional amb històries humanes que donen visibilitat a col·lectius i particulars silenciats o desconeguts.


A través d’aquestes narratives cinematogràfiques es donen a conèixer casos greus de violacions de drets humans i es complementa la programació amb materials enfocats a crear sensibilització i propostes de valor, respostes a aquestes problemàtiques, casos d’èxit, de derrotes, mostres de solucions i alternatives a realitats complexes.


Va ser nomenat dos anys consecutius per la (Coalició Internacional de Ciutats Inclusives i Sostenibles) de la UNESCO com un referent de bones pràctiques en Drets Humans.

El Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona és un festival consolidat a nivell internacional sent el festival independent més antic en Drets Humans de tot el país, està dins dels 10 més antics del món, complint 17 anys, és el 8è més antic en el seu gènere del món i el 6è més antic a Europa.

LES PEL·LÍCULES